Caz halucinant la Mârşa! Un bărbat a lovit cu maşina un copil de 3 ani şi în loc să cheme Ambulanța, l-a dus la el acasă!

0
854

   Caz halucinant la Mârşa! Un bărbat a lovit cu maşina un copil de 3 ani şi în loc să anunțe ambulanța şi poliția, l-a dus acasă pe cel mic!

Mătuşa copilului a sunat la 112 şi i-a alertat pe polițişti! Şoferul era băut, iar polițiştii îl cerceteaza acum pentru părăsirea locului accidentului şi vătămare corporală din culpă.

 Incidentul s-a petrecut vineri aseară, în jurul orei 19.00, pe strada Pantei, din localitatea Mîrșa, județul Giurgiu.

      Potrivit martorilor, şoferul ar fi vrut să iasă cu maşina de pe stradă, nu s-ar fi asigurat şi l-a lovit pe  băiețelul de 3 ani. În urma producerii evenimentului rutier, a rezultat rănirea copilului.

     Așa cum menționam, în loc să sune la 112 şi să anunțe poliția şi ambulanța, şoferul a transportat băiețelul la domiciliul său, lipsindu-l astfel pe cel mic de îngrijirile medicale.

      La ora 21.25, evenimentul rutier a fost sesizat de către mătușa copilului. La scurt timp după sesizare, polițiștii au identificat conducătorul auto, ca fiind un bărbat, de 38 de ani, din localitatea Mîrșa, județul Giurgiu.

      Acesta a fost testat cu aparatul drager, care a indicat valoarea de 0,16 mg/l alcool pur în aerul expirat, fiind condus la spital, pentru recoltarea probelor biologice de sânge. Polițiștii continuă cercetările, sub aspectul săvârșirii infracțiunilor de vătămare corporală din culpă și părăsirea locului accidentului.