Jurnal giurgiuvean
Acasă Actualitate Cătălin Mocanu: „Vreau să mulțumesc tuturor elevilor mei pentru această diploma de merit”.

Cătălin Mocanu: „Vreau să mulțumesc tuturor elevilor mei pentru această diploma de merit”.

0
Cătălin Mocanu: „Vreau să mulțumesc tuturor elevilor mei pentru această diploma de merit”.

În cursul zilei de joi, 30 decembrie, au fost acordate diplomele de recunoștință giurgiuvenilor propuși de către dumneavoastră, care au contribuit semnificativ la dezvoltarea continuă a municipiului prin activitățile și eforturile constante, dar și celor care au excelat în profesie, obținând rezultate importante, recunoscute de către comunitatea giurgiuveană sau care au obținut rezultate în domeniile lor, la nivel național și internațional.

Cătălin Mocanu, antrenorul Academiei „Cătălin Mocanu Academy” s-a numărat printre cei propuși de giurgiuveni pentru a primi diplome din partea administrației giurgiuvene pentru meritele aduse urbei.

La festivitatea de acordare a diplomelor de recunoștință au participat primarul, Adrian Anghelescu și administratorul public, Ionel Muscalu.

Cătălin Mocanu, tânărul și iubitul antrenor declara „Vreau să mulțumesc tuturor elevilor mei pentru această diplomă de merit. Rezultatele voastre m-au adus astăzi la această festivitate. Mulțumesc tuturor celor care ne-au susținut și au fost, constant, alături de clubul nostru”.

Mult succes, Cătălin Mocanu! Să rămâi, MEREU, același antrenor iubit și respectat de către toți elevii tăi.

OSU!

(Ana Magheru)

VREMEA

Giurgiu
cer fragmentat
12 ° C
12 °
12 °
47 %
2.8kmh
54 %
vin
12 °
sâm
20 °
Dum
18 °
lun
17 °
mar
15 °