Casele de pariuri offline sau online, avantaje și dezavantaje

0
426

În ultimii ani, industria pariurilor sportive s-a dezvoltat foarte mult, iar lucrul acesta a făcut să existe concurență de la distanță între casele de pariuri online și offline. Pe care să le alegem și de ce? Aceasta-i întrebarea.

Pariurile sportive reprezintă una dintre cele mai populare activități în rândul bărbaților, deși sunt și femei care preferă să joace la pariuri. Mai nou, datorită tehnologiei avansate au apărut casele de pariuri online, care au ceva în plus față de acele case de pariuri de la fiecare intersecție și nu numai.

În ultima vreme, este vizibilă o migrare masivă a pariorilor către mediul online. E cea mai comodă metodă prin care poți să joci fără să te deplasezi într-o locație fizică a agenției. Mai mult, casele de pariuri oferă bonusuri, în special persoanelor care deschid cont pentru prima oară pe o platformă online. Bonusul de bun venit este acordat doar persoanelor care efectuează o primă depunere și constă în 100% până într-o anumită sumă. Pentru convertirea în bani reali este necesară parierea de câteva ori a acelui bonus, în anumite condiții.

Gamă variată de pariuri

Datorită platformelor de pariuri online există mai multe opțiuni de pariere pentru fiecare eveniment în parte. Mai mult, lucrul acesta se aplică și în cazul sporturilor și al meciurilor mai puțin populare. Gama această de pariuri poate cuprinde uneori și peste 500 de opțiuni de pariuri. Totodată, prin intermediul online-ului se pot solicita tipuri de pariuri personalizate.
Un alt atuu important al online-ului este și faptul că meciurile importante din toate sporturile pot fi urmărite în timp real. Lucrul acesta este posibil datorită funcției de live streaming, de care se bucură doar operatorii de top.

Pariuri în timp real

Tipurile de pariuri în timp real sau live, reprezintă alt mod interesant de a paria. Disponibile atât online, cât și offline, aceste tipuri de pariuri beneficiază de mai multe opțiuni prin intermediul platformelor online de pariuri sportive. Există o gamă variată de opțiuni de pariere, cum ar fi cornere, cartonașe, faulturi, aruncări de la margine, total goluri, cine câștigă restul meciului. Acestea diversifică posibilitățile de pariere și sunt foarte atractive pentru pariori.

Pariezi direct de pe dispozitivul mobil

Tehnologia a avansat enorm și în consecință operatorii s-au adaptat rapid cerințelor publicului mare. Știu cât este de important este timpul pentru fiecare și astfel, există posibilitatea ca pariurile să fie plasate direct de pe dispozitivul mobil. Mai mult decât atât, unele platforme au reușit să dezvolte propriile aplicații, excelent optimizate, unde găsești aceleași opțiuni de pariere ca pe variantele pentru calculator.

Posibilitatea de a paria 24 de ore din 24

Agențiile de pariuri fizice au program de funcționare, în timp ce prin intermediul platformelor online există acces zi de zi, 24 de ore din 24. Fie că se dorește plasarea de pariuri dimineața, seara sau în orice moment al zilei, mediul online reprezintă singura variantă care permite lucrul acesta.

Cash Out

Cash Out reprezintă opțiunea prin care se poate încheia un pariu/bilet înainte ca acesta să se încheie. Indiferent că sunt plasate pariuri live sau pre-live, funcția permite obținerea sumei de bani primită în momentul respectiv.

Suport tehnic

Pentru pariorii care sunt la început este important să știe că au unde să apeleze dacă vor să primească răspunsuri la eventualele nelămuriri sau probleme pe care le întâmpină în materie de pariuri sportive. Acest lucru este posibil prin intermediul nenumăratelor metode de a lua legătura cu departamentul de relații cu clienții. Live Chat-ul permite ca acest lucru să fie posibil, fiind doar una dintre aceste metode.
În ultima vreme, casele de pariuri online au luat o mare amploare și sunt multe argumente pentru pariori să aleagă o astfel de opțiune de joc.