Casa uneia dintre vedetele PSG, prăduită de hoți! Printre ”manglitori” și un român! Pe lista celor ce urmau să fie furați , apare numele lui Messi!

0
291

După o vacanță binemeritată fotbalul reintră în actualitate. Vacanța însă nu a fost benefică chiar pentru toți. Astfel Starul lui PSG, Marco Verrati, aflat în vacanță în Spania, în stațiunea Cala Jondal din Ibiza, i-a fost jefuită casa de hoți.

Evident că printre cei șase hoți, se află și un român. Ei au fost  arestați săptămâna trecută. după ce au  plecat  cu bunuri în valoare de 3 milioane de euro de la casa internaționalului italian.

Doi dintre hoții implicați în furt au fost reținuți în portul din Denia, estul Spaniei, iar alți patru au fost arestați la Malaga, sudul Spaniei, după cum au precizat surse ale poliţiei din anchetă, fără a oferi însă alte detalii.

Se pare însă că la locuința unuia dintre hoți a fost găsită și o listă pe care se aflau mai multe nume mari din sport  plecați la rândullor în vacanță pe insulă sau dețineau proprietăți de lux în Spania.

Printre numele din listă se aflau atât Lionel Messi , aflat în vacanță de aproximativ o lună în Ibiza, cât și tenismenul Rafael Nadal ( locul 3 ATP),  cât și Guti sau  Fernando Hierro, jucători legendă pe stadionul din Santiago Bernabeu…

Pe aceeași listă, lângă numele lui Nadal erau trecute cuvintele ‘PortoCristo, Mallorca’. Polițiștii consideră că hoții intenționau să dea o lovitură fie la vila de peste 3 milioane de euro a tenismenului, situată în Porto Cristo, fie la iahtul estimat la 6 milioane de euro, aflat în aceeași zonă.

O ambarcațiune de 24 de metri lungime și o suprafață de 360 de metri pătrați, care  dispune de finisaje de lux la interior, cu garaj pentru jetski, bar și loc de grătar, printre altele.

(Jurnal)