Casa Tineretului ar putea evolua de la „schelet” la Centru comunitar

0
569

Trei milioane și jumătate de euro înseamnă finanțarea europeană pentru ca unul dintre cele mai urâte imobile din municipiu – și care nu ne-a făcut, cel puțin în ultima perioadă, cinste din cauza evenimentelor neplăcute ce s-au petrecut acolo – să devină o clădire „în rândul lumii”.

Ceea ce odinioară era locul preferat al sinucigașilor, consumatorilor de substanțe interzise sau al practicanților de orgii va intra, în curând, într-un amplu program de reabilitare – este anunțul făcut de Primăria Municipiului Giurgiu prin intermediul paginii de socializare facebook.

„Proiectul privind crearea unui centru comunitar integrat ce are ca obiectiv reabilitarea fostei Case a Tineretului începe să prindă contur.
Primăria municipiului Giurgiu a demarat procedurile de emitere a autorizației de construcție pentru fosta Casa a Tineretului. Documentatia a fost depusă pentru obținerea acordului de mediu.Treptat, cu ajutorul fondurilor europene ( 3,5 milioane euro) va fi finalizată și ultima construcție abandonată de la revoluție” se arată în postarea angajaților Primăriei.

(Jurnal)