Care sunt trădătorii d-nei Viorica Dăncilă

0
468

Conform celor de la comisar.ro,  în ciuda mobilizării totale, a promisiunilor făcute pe ultima sută de metri primarilor PSD, înainte de moțiunea de cenzură , fostul premier , Viorica Dăncilă se temea de trădătorii din sânul partidului pe care îl reprezintă.

Conform acelorași surse, cei vizaţi erau: Paul Stănescu (Olt), Lia Olguţa Vasilescu (Dolj) şi Dumitru Buzatu (Vaslui). Cei trei controlează în jur de 15 parlamentari ce puteau înclina lejer balanţa în favoarea Opoziţiei, un lucru care probabil s-a întâmplat.

Vom vedea acum ce se va întâmpla la cursa pentru prezidențiale. Cert este că dacă Dăncilă nu va intra în turul doi pentru a dovedi astfel că persoana ei înseamnă ceva pentru electorat , acumulând  totodată și un scor favorabil pentru partid, în perspectiva alegerilor locale și parlamentare de anul viitor, ea va trebui să cedeze fotoliul de lider al Partidului Social Democrat în favoarea altcuiva. Poate chiar în favoarea unuia din cei amintiți mai sus, deși ultimele zvonuri o dau ca pretendentă principală pe Gabriela Firea , actualul primar general al Capitalei.

 

(Jurnal)