Marți, 11 mai, Președintele Consiliului Județean Giurgiu, Dumitru Beianu, a avut o întâlnire cu reprezentanții Asociației „ArhiPera”: conf. dr. arh. Lorin Niculae și Silvia Niculae, dar și cu conducerea Consiliului Județean al Elevilor Giurgiu.

La întâlnirea de marți, la care au mai participat Arhitectul Șef al Județului Giurgiu, Yahia AR Dardari, consilierii președintelui CJ Giurgiu, Adrian Chiran și Eugen Șoavă s-au analizat propunerile de Master Plan al Municipiului, propuse de către elevii Consiliului Județean al Elevilor Giurgiu, pentru înființarea unor zone de campus sezonier.

Celor aflați la întâlnire li s-a prezentat proiectul realizării acestui important obiectiv, ce va beneficia de o arhitectură modernă, într-o zonă liniștită a orașului, cu spații verzi generoase, în concluzie, un mediu prietenos și primitor în care elevii să vină cu plăcere. Iată ceea ce administrația județeană își dorește într-o etapă viitoare privitor la realizarea unor investiții importante.

Toți cei prezenți au fost de acord, la finele acestei întâlniri, că îmbunătățirea continuă a serviciilor educative și totodată dezvoltarea acestora reprezintă, și va reprezenta și în continuare, o preocupare constantă a Consiliului Județean Giurgiu.

(Jurnal)