Deși condițiile meteo nu sunt printre cele mai bune, angajații SC Giurgiu Construcții Edilitare SA lucrează, atunci când starea vremii le permite, pe mai toate străzile din oraș, ne spunea, recent, directorul societății, Cristian Barbu. 

Avem la acest moment (n.r. – vineri, 30 octombrie) două echipe care intervin în zona sensului giratoriu de la Petrom, unde sunt mici probleme la trotuar. Tot la trotuare intervenim și reparăm și în alte zone ale orașului, acolo unde apar probleme. De asemenea, mai avem o echipă pe intervenții de urgență, în special în ceea ce privește geigere sau alte asemenea, mai cu seamă că se anunță o perioadă cu precipitații. Sunt reparații și intervenții mărunte, în aceste zile, deoarece din cauza temperaturilor deja scăzute și a șanselor ridicate de precipitații, să nu putem interveni la lucrări mai ample.”, ne spunea directorul Cristian Barbu. 

De asemenea, acesta mai preciza faptul că giurgiuvenii pot semnala zonele cu probleme la telefonul cetățeanului, 0246 213 587, mai apoi aceste probleme urmând să fie direcționate către societatea ce va interveni în cel mai scurt timp. 

(Jurnal)