Instituirea stării de alertă, precum și relaxarea măsurilor, au însemnat, pentru majoritatea instituțiilor, reluarea programului cu publicul. Numai că, la aproape o săptămână de la relaxarea situației, încă mai sunt instituții la care cei care au nevoie de depunere ori ridicare de acte vin și…privesc la ușa încuiată. 

Un astfel de exemplu este Agenția Județeană pentru Ocuparea Forței de Muncă Giurgiu, unde nici acum nu este permis accesul în interior al vreunui cetățean. 

Singura modalitate, în opinia dumnealor, de depunere ori obținere de documente este prin intermediul on-line-ului, așa cum se poate observa în imaginile trimise de către un cititor al publicației noastre marți, 19 mai. 

Acum, nu știm dacă este „directivă” de la București ca nimeni să nu pătrundă în Agenție, dar ne întrebăm, retoric, ce fac cei trecuți de o anumită vârstă, sau cei care nu au nicio legătură cu tehnica modernă? Sau, pur și simplu, nu au acces la internet…? Ei cum își rezolvă problemele? Probabil că răspunsul îl vom primi…pe e-mail! 

(City Zen)