confiscate

Se pare că cele mai solicitate articole de vestimentație în sezonul rece,  la Giurgiu, sunt treningurile. Acest lucru îl știu și contrabandiștii care s-au orientat spre aceste articole. Așa se face că în ultimii ani  marfa predilectă a acestora la intrarea în țară, este treningul!

Iată de ce la finele săptămânii trecute ( 28 septembrie) polițiștii Serviciului de Investigarea Criminalității Economice au documentat activitatea infracțională a lui F. D., de 40 ani și V. A., de 31 ani, ambii din municipiul Giurgiu, județul Giurgiu, care  în urmă cu un an și ceva ( data de 5 martie 2015), au introdus în România, în vederea punerii în circulație, a nu mai puțin de 156 costume treninguri contrafăcute, prejudiciind astfel titularul mărcii cu suma de 23.400 euro.

În aceeași zi, polițiștii Serviciului de Investigarea Criminalității Economice au documentat activitatea infracțională a lui M. M., un bărbat de 32 ani din municipiul Giurgiu, județul Giurgiu, care la data de 27 februarie 2015 a introdus în  România, în vederea punerii în circulație, a 100 costume trening contrafăcute, prejudiciind astfel titularul mărcii cu 2.250 euro.

Cei trei sunt cercetați în stare de libertate pentru comiterea infracțiunii de punerea în circulație a unui produs purtând o marcă identică sau similară cu o marcă înregistrată pentru produse identice ori similare.

(Jurnal)