Care este fructul care vă poate scăpa locuința de țânțari!

0
799

La Giurgiu, unul dintre cele mai comentate subiecte pe mediile de socializare on line, din ultima vreme este cel al  țânțarilor. Cei care au epuizat bășcălia la adresa măsurilor ce se întreprind împotriva acestor insecte au  acum, la dispoziție  o armă redutabilă pentru a evita înțepăturile usturătoare ale acestora, pe care cu siguranță o aveți în casă.

Hai să vedem cum puteți să scăpați de țânțari fără să țineți geamurile închise. Specialiștii spun că folosind  lămâia, care va ține la distanță țânțarii de locuința voastră. Astfel, având în fiecare camera acest aliment, veți ajunge să dormiți liniștiți chiar și atunci când uitați geamurile deschise.

Datorită aromei puternice și acide, această substanță numită limonen pe care o conține lămâia, este extrem de  toxică pentru țânțari. În cazul în care tăiem o lămâie în jumătate și o punem lângă ferestre, putem crea o barieră naturală împotriva acestor insecte.

Pentru o eficiență mai ridicată, puteți adăuga niște cuișoare,  condimente cu un miros foarte intens și picant, un alt antidot  împotriva țânțarilor. Tot ce va trebuie să faceți este să puneți câteva cuișoare în pulpa fructului. Succes și nu vă zgârciți la lămâi…!

 

(jurnal)