Care ar fi motivul ridicării șefei AEP , Ana Maria Pătru, cu doar câteva săptămâni înaintea alegerilor parlamentare…!?

0
198

147874_1După cum relatau cei de la Antena 3, preşedinta Autorităţii Electorale Permanente (AEP), Ana Maria Pătru, a fost ridicată, marţi după-amiază, de la  locuinţa sa din oraşul Voluntari,  pentru a fi dusă la audieri la sediul DNA Ploieşti.

Șefa AEP este vizată într-un dosar privind fapte de corupţie, respectiv spălare de bani şi trafic de influenţă, au precizat sursele citate. Surpriza a venit din partea apărătorului ei, care nu este altcineva decât avocatul care îl reprezintă și pe Vasile Blaga în dosarul în care este acuzat de trafic de influență, Cristian Ene. Soțul șefei AEP a încercat să fugă cu documentele dar a fost surprins…DNA-ul continuă perchezițiile la AEP pentru găsirea altor dovezi.

Sunt voci care susțin că acest demers , cu doar câteva săptămâni înainte de alegeri, deși acest lucru se putea face cu mult timp înainte, este o lovitură dată în primul rând  PSD-ului  și că prin înlăturarea Mariei Pătru se  realizează o modalitate  facilă   celor  ce ar dori să manipuleze electoratul,  în data de 11 decembrie.

(Jurnal)