Carambol rutier, astăzi, cu 4 autoturisme, în stația de autobuz de pe șoseaua București (intersecție cu str. Tineretului). Au fost implcate 4 autoturisme.

0
1167

Astăzi , în jurul orei 15.30, pe șoseaua București, în dreptul stației de autobuz, pe sensul de mers spre centrul Municipiului, 4 autoturisme au fost implicate într-un accident ce, din fericire, nu a înregistrat victime, ci doar pagube materiale.

Foto: Două din autoturismele avariate ușor, aflate în fața celor două autoturisme mai serios afectate în evenimentul rutier…

După cum ne spunea unul dintre polițiștii serviciului rutier Giurgiu, aflat la locul accidentului, ultimul autoturism, aflat în rândul celor 4 mașini, un Volskwagen,  nu a păstrat distanța regulamentară,  și într-o clipă de neatenție,  l-a lovit pe conducătorul auto aflat în autoturismul din fața lui. Acesta, la rândul său a fost proiectat în mașina celui din față, care  și el a lovit mașina aflată înaintea sa.

Astfel în accident au fost implicate 4 autoturisme, neînregistrându-se însă rănirea vreunuia dintre conducătorii auto sau pasageri, rezultând doar pagube materiale, cel mai afectat fiind Volskwagenul care practic a produs acest carambol auto.

Polițiștii fac cercetări pentru a constata în ce context s-a produs accidentul și pentru a stabilii celelalte detalii ce au condus la acest eveniment rutier.

(Jurnal)