CAR MEN – Auto, un magazin care își protejează și își surprinde permanent clienții!

0
1029

În cei 11 ani de funcționare, magazinul de piese auto al Mariei Cojocaru, CAR MEN –Auto SRL, aflat în bulevardul ”1 Decembrie 1918”, la intersecția șoselei Oinac cu strada Tineretului, a devenit deja un brand cunoscut tuturor conducătorilor de autoturisme din Municipiu, dar și din multe localități ale județului Giurgiu.

 

Mereu dispuși să surprindă plăcut clienții, în toată această perioadă delicată pe care o traversăm cu toții, Maria și soțul său Adrian Cojocaru au avut ca prioritate protejarea celor ce au călcat sau calcă în magazin. Astfel, dincolo de covorașul dezinfectant și soluțiile antimicrobiene puse la dispoziție, cei ce pășesc în magazin pentru a solicita un produs, primesc GRATUIT o mască medicinală de protecție. Așa cum ne spuneau cei doi soți, aici, în acest magazin, ”Transparența prețurilor face LEGEA”!

Tradus, acest slogan se transpune în posibilitatea clientului de a vizualiza, pe loc, prețul produsului solicitat, datorită celor două monitoare montate tocmai cu scopul de a veni în orice moment în sprijinul cumpărătorilor.

Iată suficiente motive ce îi dau dreptul locației din Bl. 60 Vamă, parter, să se autointituleze ”Magazinul PREFERAT” al conducătorilor auto, giurgiuveni.

Și surprizele nu se opresc aici. Odată cu venirea verii, fiecare comandă făcută magazinului, va fi răsplătită cu fel și fel de bonusuri, discounturi, ba chiar și cu cadouri din partea societății.

În concluzie, promptitudinea, respectul și profesionalismul sunt doar câteva din însușirile ce conturează cartea de vizită a acestui magazin în care nu veți regreta niciodată că ați intrat.

(Jurnal)