Campanie electorală la Băneasa și Florești Stoenești: Viorica Dăncilă, președintele de care România are nevoie

0
326

Social-democrații și-au continuat, în comunele județului, campania electorală de susținere a Vioricăi Dăncilă la funcția de președinte al României.

Alături de primarii celor două comune, Viorel Rotaru (Băneasa) și Marius Nițescu (Florești Stoenești), președintele executiv Marian Mina și vicepreședintele Lucian Corozel au avut ocazia de a discuta încă o dată cu cetățenii. Din discuțiile purtate s-a reconfirmat faptul că Viorica Dăncilă este exact președintele de care românii au nevoie. Un om cald, implicat, un om căruia îi pasă de soarta fiecărei persoane în parte.

Președintele ales va avea o misiune grea în următorii ani, aceea de a fi un liant, un factor generator de unitate, coeziune și apartenență la comunitate. România este, în prezent, o țară puternică, ce a înregistrat o creștere economică uriașă în ultimii ani de guvernare PSD dar, totodată, este o țară ce poate cădea ușor în derivă din cauza unor partide al căror singur obiectiv este să obțină puterea cu orice scop, neștiind cum să creeze programe și politici menite să aducă bunăstare în viața românilor.

Comandat de Partidul Social Democrat-PSD, executat de SC PATI NEWS SRL (www.jurnalgiurgiuvean.ro), CUI mandatar financiar coordonator: 31190008