Sala de festivități a Inspectoratului Școlar Giurgiu a găzduit în după amiaza zilei de joi, 12 septembrie, un eveniment important, despre care a scris, pe contul său de socializare, inspectorul școlar general al ISJ, Mirela Delea: 28 de elevi ai Colegiului Național ”Ion Maiorescu” au fost premiați de Cambridge European Examination Center.

„Colaborarea dintre Colegiul ”Ion Maiorescu” și Centrul de Examinare ”Cambridge European Examination Center”, a început în anul școlar 2013-2014, ca urmare a interesului manifestat de elevi în obținerea unui certificat lingvistic cu recunoaștere internațională pe toate nivelurile de competență.
În cadrul Colegiului, de-a lungul celor șase ani, un număr de 140 de elevi au susținut examene Cambridge pe nivelele FCE și CAE, procentul de promovare fiind de 90%. Dintre aceștia, circa 40% au promovat cu nota 10!
Sunt mândră și bucuroasă că, alături de colegele mele, Bădărău Claudia, Corina Anton, Maria Mănăilă și Adriana Coscai, am reușit acest lucru minunat pentru elevii noștri.
Astăzi, într-un cadru festiv, ei au fost premiați de directorul ”Cambridge European Examination Center”, Cătălin Bădănău.
Felicitări copiilor noștri și profesorilor lor! Suntem mândri de voi și rezultatele voastre!”, mai scria Mirela Delea pe contul său de facebook.

(Jurnal)