exam_98859800Joi, 8 iunie, a fost zi cu ghinion pentru cei care au avut de susţinut examenul teoretic pentru dobândirea permisului de conducere. Calculatoarele de la „sală”, pur şi simplu, au refuzat să mai lucreze, la un moment dat.

„Am avut mici probleme tehnice în cursul zilei, în sensul că staţiile de lucru au mers destul de greu. La acest moment, situaţia s-a redresat, iar cei care au avut momentan de suferit vor fi reprogramaţi pentru o dată ulterioară!”, au precizat, sec, reprezentanţi ai Serviciului Regim Permise de Conducere şi  Înmatriculare a Vehiculelor Giurgiu.

Pe de altă parte, un giurgiuvean nemulţumit de situaţia în care a fost pus reclama faptul că a pierdut aproape o zi întreagă, plus că este nevoit acum să mai aştepte câteva zile până când va putea să susţină examenul pentru dobândirea permisului. Acelaşi pretendent mai povestea faptul că un alt „coleg” de sală şi-a ieşit din fire din cauza blocării calculatoarelor şi, în urma unui pumn „atribuit” unităţii respective, s-a ales şi cu o amendă. Acest al doilea eveniment ne-a fost confirmat, cam cu jumătate de gură, telefonic, de către aceiaşi reprezentanţi ai SRPCIV Giurgiu.

(JURNAL)