Sintagmele au la noi și paradoxuri. Una ar fi aceea că nicio faptă …rea nu rămâne nerăsplătită! Ea se potrivește ca o mănușă  fostului ministru de Interne, și respectuv vicepremier, Gabriel Oprea căruia pe lângă pensia de militar,  în sumă de 75.000 de lei (6.083 de lei pe lună), se adaugă și cea de fost parlamentar, de 10.000 de lei, ceea ce înseamnă că venitul lunar al lui Oprea, doar din pensii, este de aproximativ 16.000 de lei!

După cum observăm, o pensie care la unii crește ca în povești!  Și asta pentru meritul că Gabriel Oprea este la acest moment cercetat pentru abuz în serviciu în dosarul privind folosirea nelegală a coloanei oficiale, cauză deschisă după moartea polițistului Bogdan Gigină, de la Brigada Rutierp a Capitalei.

Dar asta nu e tot! În 11 mai 2016, Oprea a fost trimis de asemenea  în judecată de DNA în dosarul mașinii de lux cumpărate de către Departamentul de Informații și Protecție Internă (DIPI) pentru protectia demnitarilor și folosită de către Gabi Oprea. Altfel spus după faptă și răsplată !

(CiyZEN)