BREAKING NEWS! GREFIERII RĂMÂN ÎN GREVĂ!

0
185

Adunarea generală a Judecătorilor Tribunalului Giurgiu, întrunită în ședința din 12 februarie 2020, convocată de președintele Tribunalului, a hotărât: 

  1. MENȚINEREA PROTESTULUI în forma adoptată de Adunarea Generală a Judecătorilor din data de 21 ianuarie 2020, până la data pronunțării deciziei de către Curtea Constituțională a României. 
  2. REFUZUL DE PARTICIPARE în birourile electorale. 

Prin păstrarea formei de protest, adoptate prin Hotărârea nr. 1 din 21 ianuarie 2020 a Adunării Generale a Judecătorilor, vor continua să fie judecate următoarele cauze: 

În materie civilă: ordonanța președințială, suspendare executare silită, suspendare executare act administrativ, suspendare executare provizorie hotărâre, plasamente, plasamente de urgență, adopții, măsuri asiguratorii, asigurări dovezi, sechestru asigurator, ordin de protecție. 

În materie penală: cauze cu caracter urgent, respectiv cauze în care s-au dispus măsuri preventive, alte modificări de pedeapsă – art. 585 lit.a Cod Procedură Penală și cauze de competența Judecătorului de Drepturi și Libertăți, cu excepția cauzelor având ca obiect contestație durată proces – art. 488 indice 1 Cod Procedură Penală. 

Programul cu publicul la Arhiva și Registratura Tribunalului Giurgiu va fi de la ora 9,00 la ora 10,30, se arată într-o informare transmisă de purtătorul de cuvânt al Tribunalului Giurgiu, Cristina Dragomir. 

(Jurnal)