”Blopii”, încă un spectacol în aer liber jucat de către actorii Teatrului giurgiuvean, primit cu satisfacție de public…

0
287

cosmin-cretu-revineWeekendul trecut (n. red: 4 iunie), Teatrul “ Tudor Vianu” din Giurgiu a continuat seria reprezentațiilor în aer liber, prezentând de data aceasta, în Parcul Elevilor din municipiu, spectacolul nonverbal “Blopii”, realizat de managerul insituției, actorul Cosmin Crețu. 

Astfel, cei 8 tineri , talentați actori giurgiuveni au evoluat timp de o oră în fața publicului prezent, purtând diferite măști și prezentând mișcări scenice specifice spectacolelor nonverbale.

Spectatorii ( de la copii la persoane adulte), s-au arătat extrem de încântați de reprezentație și ne-au declarat că aceste manifestări aduc un suflu nou…

Aceste spectacole reprezintă, practic, reluarea unui proiect pe care l-am gândit acum 6 ani, deci nu sunt o noutate pentru giurgiuveni. Consider că astfel putem aduce cât mai mulți spectatori alături de teatru, este vorba despre oamenii care nu mai cred și nu mai speră că au dreptul la actul cultural. Noi ne dorim să-i determinăm să înțeleagă că actul cultural este pentru toți, pentru că toți giurgiuvenii sunt plătitori de taxe și impozite la stat și chiar merită să beneficieze de astfel de spectacole, ne-a precizat Cosmin Crețu.

Menționăm că proiectul este organizat cu sprijinul Primăriei Giurgiu și se va derula pe toată  perioada estivală, în fiecare zi de sâmbătă, atât  în parcuri, cât și în alte zone din municipiu, evident, atunci când condițiile meteo vor permite acest lucru. 

(Teodora NICOLAU)