img-20161223-wa0001 Plecând de la premiza că semenii noștri , nu  numai de Paști și de Crăciun au nevoie de noi, acțiunile filantropice  ale Bisericii ”Sf Pantelimon”, din curtea Spitalului județean Giurgiu,   au continuat în același mod ca și până acum. Așa se face că zilele trecute  slujitorii biserici au inițiat o  acțiune  prin care au  dăruit  copiilor  aflați pe patul de spital  sute de  daruri , primite cu  bucurie de aceștia. Au fost  copii aflați pe secția de pediatrie,  ce totodată  s-au bucurat și de prezența lui Moș Crăciun.

Alături de  ei  s-au bucurat și   toți ceilalți pacienți internați, ai spitalului, în această perioadă.

Un gest frumos care spune mult despre rolul Bisericii în viața noastră, ajutorul pe care această instituție trebuie să-l acorde permanent semenilor noștri.

img-20161223-wa0002

În total au fost dăruite 400 de pachete,din care 150 au fost dăruite de către președintele Consiliului Județean,  Marian MINA, celelalte fiind pregătite de familiile enoriașe ale  bisericii „Sf.Pantelimon ” și ale bisericii  „Sf.Arh.Mihail și Gavril”.

Cu acest prilej Slujitorii Bisericii   au dorit să ureze prin intermediul cotidianului nostru un  Crăciun fericit tuturor giurgiuvenilor!