Bărbatul găsit înecat la Hulubeşti a fost identificat!

0
386

Pe data de 22 septembrie, pompierii giurgiuveni au fost solicitaţi să intervină în cazul unui bărbat găsit înecat în râul Câlniştea, în zona localităţii Hulubeşti. La acea dată, legiştii care s-au deplasat la faţa locului nu au putut stabili identitatea bărbatului, deoarece cadavrul acestuia se afla în stare avansată de putrefacţie. 

Două zile mai târziu, marţi, 24 septembrie, reprezentanţii Inspectoratului de Poliţie Judeţean Giurgiu au fost în măsură să anunţe că decedatul a fost identificat. 

Este vorba despre un bărbat de 60 de ani, din Călugăreni, care plecase  în mod voluntar, pe data de 16 septembrie, de la domiciliul unui amic, ce locuia în satul Uzunu, unde fusese pentru a-l ajuta pe acesta la treburi gospodăreşti. Familia nu a intrat în panică şi nu a anunţat dispariţia sa, şi nici faptul că nu a mai revenit acasă, întrucât el pleca destul de des la diverse persoane, pe care le ajuta în gospodărie, la diferite treburi. Până la acest moment, nu s-a stabilit cauza decesului„, au precizat reprezentanţii IPJ Giurgiu. 

(Jurnal)