Bărbați depistați la volan, fără dreptul de a conduce un autoturism

0
331

În ultimele 24 de ore, în județul Giurgiu, trei bărbați au fost depistați la volan, fără dreptul de a conduce, fie având dreptul de a conduce autovehicule suspendat, fie neposedând permis de conducere pentru nicio categorie de vehicule.

La data de 29 mai a.c., ora 01.30, polițistii Secției nr. 4 de Politie Rurală Ghimpați au depistat în localitatea Ghimpați, județul Giurgiu, un bărbat de 39 de ani, din comuna Pielești, județul Dolj, în timp ce conducea un autoturism, având dreptul de a conduce autovehicule suspendat.

În cauză a fost întocmit dosar penal sub aspectul săvârșirii infracțiunii de conducere pe drumurile publice a unui autovehicul de către o persoană căreia exercitarea dreptului de a conduce i-a fost suspendată.

La data de 29 mai a.c., ora 16.18, polițiștii Biroului Rutier au depistat pe D.J. 401, în localitatea Vărăști, județul Giurgiu, un bărbat de 50 de ani, din comuna Hotarele, județul Giurgiu, în timp ce conducea un autoturism, fără a poseda permis de conducere pentru nicio categorie de vehicule.

În cauză a fost întocmit dosar penal în care se efectuează cercetări cu privire la săvârșirea infracțiunii de conducerea unui vehicul fără a poseda permis de conducere pentru nicio categorie de vehicule.

La data de 29 mai a.c., ora 16.20, polițiștii Biroului Rutier au depistat pe D.J. 603, în localitatea Comana, județul Giurgiu, un tânăr de 18 ani, din municipiul București în timp ce conducea un autoturism, fără a poseda permis de conducere pentru nicio categorie de vehicule.

În cauză a fost întocmit dosar penal în care se efectuează cercetări cu privire la săvârșirea infracțiunii de conducerea unui vehicul fără a poseda permis de conducere pentru nicio categorie de vehicule”, se arată într-un comunicat de presă al Inspectoratului Județean de Poliție Giurgiu.

(Inspectoratul Județean de Poliție Giurgiu)