Bărbat de 56 de ani, arestat preventiv pentru încalcarea ordinului de protecție și amenințare cu moartea

0
170

„La data de 16 august a.c., ora 18.30, polițiștii din cadrul Secției nr.6 Poliție Rurală Bolintin-Vale au fost sesizați de către un bărbat cu privire la faptul că tatăl său, un bărbat, de 56 de ani, a încălcat ordinul de protecție și o amenință cu un cuțit pe mama sa.

În temeiul sesizării, polițiștii s-au deplasat la fața locului și au identificat o femeie, de 53 de ani, din comuna Buturugeni, județul Giurgiu, care a declarat verbal faptul că, în timp ce se afla în incinta magazinului său, soțul acesteia ar fi intrat cu un cuțit în mână și ar fi amenințat-o cu moartea, dacă nu-și retrage plângerea depusă împotriva sa.

Pe baza probatoriului administrat, sub coordonarea Parchetului de pe lângă Judecătoria Giurgiu, pe numele bărbatului a fost întocmit dosar penal, sub aspectul săvârşirii infracțiunii de încălcarea ordinului de protecție.

La data de 16 august a.c., bărbatul a fost reținut, pentru 24 de ore, iar astăzi, 17 august, instanța de judecată a dispus față de acesta, măsura arestării preventive pentru 30 de zile”, informează IPJ Giurgiu.

(Inspectoratul Județean de Poliție Giurgiu)