UPDATE, ora 12,25: Bărbatul a fost găsit. Echipajul de ambulanță prezent la fața locului a constatat decesul acestuia.

Pompierii din cadrul Detașamentului Giurgiu, Gărzii de Intervenție Mihăilești și un echipaj al ISU BIF au fost anunțați, în cursul serii de luni, 31 august, de dispariția unui bărbat, posibil înecat în râul Argeș, pe raza localității Grădinari.
La fața locului s-au deplasat o autospecială cu scafandri, o autospecială de stingere cu apă și spumă, o autospecială de primă intervenție și comandă, o barcă și o ambulanță SMURD. Bărbatul, de aproximativ 43 de ani se afla la scăldat și, la un moment dat, a intrat în apa învolburată a râului și nu a mai fost văzut. Dispariția a fost anunțată în jurul orelor 19,30, și, imediat ce au ajuns la fața locului, scafandrii au început căutările.
Din nefericire bărbatul nu a fost găsit. Din cauza întunericului și a curenților puternici, căutările au fost sistate în jurul orelor 21,00.

În dimineața zilei de 1 septembrie, căutările bărbatului dispărut  în apele râului Argeș, pe raza localității Grădinari, au fost reluate. La fața locului s-au deplasat pompierii din cadrul Detașamentelor Giurgiu și Bolintin Deal, cu autospeciala de scafandri, o autospecială de stingere cu apă și spumă, o autospecială de primă intervenție și comandă și o barcă.