Azi noapte, la Giurgiu, grindina a semănat panică! Sâmbătă a fost cea mai toridă zi din ultimii 60 de ani! Când se îndreaptă vremea!

0
436

0 

După  câteva zile îngrozitor de calde, noaptea trecută ne-a adus ploaie, descărcări electrice, vijelii si grindina.

La Giurgiu, ploaia torențială, începută în jurul orei 2.45, a adus cu ea  grindină care a atins-  pe anumite locuri – dimensiunea unui ou de porumbel.

Luni, în mai multe județe va fi cod portocaliu de ploi și  pot  cădea 80-90 de l/mp, iar până  la ora 23:00, sunt anunțate vijelii și ploi torențiale.  Este cod portocaliu de vreme rea, după ce sâmbătă a fost cea mai caldă zi din ultimii 60 de ani!

Cum va fi vremea în următoarele zile:

Vremea se va răci în   zilele ce vor urma  și vor fi cu 10 grade mai puțin în termometre.

Luni vom avea maxime modeste: de la 20 la 27 de grade.

În Bucuresti și respectiv  la Giurgiu  vremea va fi instabilă. Maxima se oprește la 22 de grade.  Vor cădea averse abundente, cu descarcări electrice și răbufniri de vânt.

Marți, vremea se îndreaptă, încălzindu-se…. Vom avea soare, poate si câțiva stropi de ploaie, iar temperaturile vor urca spre 27 de grade.

Miercuri  vremea e frumoasă. Se face putin mai cald, maxima ajungând la 29 de grade.

Abia Miercuri, cei ce se află în concediu la mare  vor avea soare, atmosferă plăcută și maxime acceptabile, de 25-26 de grade. Se va mai încălzi puțin și apa mării…

(Jurnal)