Avocatul Poporului – Biroul Teritorial Slobozia, prezent la Giurgiu, pentru a acorda audiențe cetățenilor din județ

0
301

Joi, 14 aprilie 2022, între orele 10:00 – 14:00, reprezentanții instituției Avocatul Poporului – Biroul Teritorial Slobozia vor fi prezenți în municipiul Giurgiu, pentru a acorda audiențe cetățenilor din județul Giurgiu și pentru a primi petiții. Frecvența cu care se vor acorda audiențe în județul Giurgiu este lunară, urmând ca datele să fie comunicate publicului prin intermediul presei locale.

Activitatea se va desfășura la sediul Consiliului Județean Giurgiu, situat în municipiul Giurgiu, B-dul. București, nr. 10, în spațiul pus la dispoziție în acest scop.

Pentru operativitate, recomandăm ca persoanele interesate să solicite telefonic la numărul 0243/233200 o programare prealabilă, iar la momentul acordării audienței să prezinte o cerere din care să rezulte pe scurt problemele cu care se confruntă, precum și documente justificative, în copie.

Relații suplimentare se pot obține la numărul de telefon al Biroului Teritorial Slobozia al instituției Avocatul Poporului 0243/233200.

Totodată, cetățenii care doresc să se adreseze instituției Avocatul Poporului – Biroului Teritorial Slobozia pot transmite cererile și prin poștă, pe adresa biroului din municipiul Slobozia, Str. Episcopiei nr. 1, județul Ialomița sau prin e-mail pe adresa avpsloboziaa@avp.ro. Programul de audiențe la sediu și de dispecerat este următorul: luni-miercuri în intervalul orar 10.00-14.00, marți și joi în intervalul orar 12.00- 16.00.

Reamintim cetățenilor că, instituția Avocatul Poporului este o autoritate publică autonomă și independentă față de oricare altă autoritate publică din România și are drept drept scop apărarea drepturilor și libertăților persoanelor fizice în raporturile acestora cu autoritățile publice”, se arată într-un comunicat al acestei instituții.

(Jurnal)