Pentru cele mai bune două formații din fotbalul județului Giurgiu, în acest moment, SCM Dunărea Giurgiu (foto) și Victoria Adunații Copăceni, a sosit momentul mult așteptat, finala pentru desemnarea campioanei județului Giurgiu, la fotbal ediția 2021-2022!

Finala este programată sâmbătă, 11 iunie, de la ora 11:00 pe Stadionul Astra din Giurgiu. Atunci vom afla cine va reprezenta județul Giurgiu la barajul de promovare în Liga a 3-a, din luna aceasta.

Cele două formații s-au întâlnit în acest sezon de trei ori. Primul meci, încheiat cu scorul de 1-1 s-a jucat la Giurgiu, în etapa a 13-a, dar s-a jucat la finalul lunii februarie, anul acesta. Ultimul meci din retur, la Adunații Copăceni, s-a încheiat tot la egalitate 1-1. Cel de-al doilea duel dintre Dunărea și Victoria a fost bifat în Cupa României. A fost și cel mai dramatic! Giurgiuvenii au reușit să câștige cu 3-2 după ce au fost conduși cu 2-0 la pauză.

„Întâlnim o echipă bună, o echipă în formă, care şi-a găsit echilibrul. Toate echipele își dau viața când joacă împotriva Dunării, își doresc foarte mult, dar dacă ne vom face treaba așa cum știm noi mai bine, nu vom avea probleme în privința îndeplinirii obiectivului. E clar că va fi un meci greu. Ne gândim numai la victorie. Îmi doresc foarte mult să ne ridicăm la nivelul mizei partidei şi să facem un joc bun, care să fie cumulat cu un rezultat pozitiv”, a declarat profesorul Mirel Marin, director și manager al SCM Dunărea Giurgiu.

De partea cealaltă, președintele echipei din Adunații Copăceni (foto), Costel Grigore, ne-a declarat telefonic: „Vom aborda meciul cu încredere și speranța că vom câștiga acestă finală. Le cunoaștem stilul de joc și vom acționa acolo unde au punctele mai slabe. Va fi un meci echilibrat, cine greșeste mai puțin, va cîștiga meciul”.

Meciul dintre Dunărea 2020 Giurgiu şi Victoria Adunații Copăceni are loc sâmbătă, 11 iunie de la ora 11:00, pe stadionul Astra din Giurgiu.

(Costel Spînu)

(Costel Nicolae-foto)