Astra Giurgiu  primește joi, 20 decembrie, vizita echipei Dinamo București în cadrul etapei a 21-a a Ligii a I-a, la fotbal. Ultima reprezentaţie din acest an. Elevii antrenorului Costel Enache  sunt conștienți că în cazul unei  victoriei ar ierna pe poziţie  de play-off. Nu va fi uşor,dar nici greu, Dinamo nu mai reprezintă o forță în fotbalul românesc.. „Câinii” vor fi foarte motivaţi, pentru că nu au uitat înfrângerea cu 0-2 din sezonul trecut de la Giurgiu, din ultima etapă, care a dus la ratarea calificării în play-off. Dinamoviştii au deja 5 înfrângeri în 20 de etape și își doresc foarte mult o victorie, pentru a rămâne în lupta pentru  play-off şi a-şi lua revanşa în faţa giurgiuvenilor. În tur au câștigat jucătorii echipei giurgiuvene cu 2-1.

Cele două echipe s-au mai duelat de 33 de ori în Liga 1, de 11 ori s-au impus bucureştenii,  de 12 ori au câştigat astralii, iar alte 10 jocuri s-au terminat la egalitate.

Prima partidă a avut loc pe 12 septembrie 1998, Dinamo – Astra 2-0, goluri “Jean” Vlădoiu şi Adi Mihalcea. Pe băncile tehnice s-au aflat Cornel Dinu, respectiv Gabi Stan.

Cea mai mare diferenţă de scor: 6 decembrie 2014, Astra – Dinamo 6-1.

Gigi Mulţescu vs Dinamo în Liga 1: 19 jocuri – 5 victorii – 5 remize – 9 înfrângeri.

Meciul se va juca  joi de la ora 20.00  pe stadionul Marin Anastasovici din Giurgiu.

(Jurnal)

 

1 COMENTARIU

  1. […] Astra Giurgiu  primește joi, 20 decembrie, vizita echipei Dinamo București în cadrul etapei a 21-a a Ligii a I-a, la fotbal. Ultima reprezentaţie din acest an. Elevii antrenorului Costel Enache  sunt conștienți că în cazul unei  victoriei ar ierna pe poziţie  de play-off. Nu va fi uşor,dar nici greu, Dinamo nu mai reprezintă o forță în fotbalul românesc.. „Câinii” vor fi foarte motivaţi, pentru că nu au uitat înfrângerea cu 0-2 din sezonul trecut de la Giurgiu, din ultima etapă, care a dus la ratarea calificării în play-off. Dinamoviştii au deja 5 înfrângeri în 20 de etape și își doresc foarte mult o victorie, pentru a rămâne în lupta pentru  play-off şi a-şi lua revanşa în faţa giurgiuvenilor. În tur au câștigat jucătorii echipei giurgiuvene cu 2-1. Cele două echipe s-au mai duelat de 33 de ori în Liga 1, de 11 ori s-au impus bucureştenii,  de 12 ori au câştigat astralii, iar alte 10 jocuri s-au terminat la egalitate. Prima partidă a avut loc pe 12 septembrie 1998, Dinamo – Astra 2-0, goluri “Jean” Vlădoiu şi Adi Mihalcea. Pe băncile tehnice s-au aflat Cornel Dinu, respectiv Gabi Stan. Cea mai mare diferenţă de scor: 6 decembrie 2014, Astra – Dinamo 6-1. Gigi Mulţescu vs Dinamo în Liga 1: 19 jocuri – 5 victorii – 5 remize – 9 înfrângeri. Meciul se va juca  joi de la ora 20.00  pe stadionul Marin Anastasovici din Giurgiu. (Jurnal)   Sursa: jurnalgiurgiuvean.ro Articol sursa: AVANCRONICĂ.  Astra Giurgiu–Dinamo Bucureşti […]