Av. CUCULIS despre cazul cântărețului de muzica trap, GHEBOASA, ce stârnește reacții dure dupa prestația de la UNTOLD!

0
519

Cazul cântărețului de muzică trap Gheboasa care a stârnit o sumedenie de reacții  dupa prestația de la UNTOLD, își resimte ecoul și în alte medii decât cele artistice, așa cum menționează Avocatul Cuculis, în legătura cu controversatul artist.

Polițistul Prodan a fost bătut violent de către numitul Gavris (Gheboasa), la instigarea unui prieten de-ai săi în legătura cu un dosar penal pe care polițistul (victima) îl întocmise acestuia cu privire la        infracțiuni la regimul rutier.

Din nefericire pentru polițistul Prodan, faptele lui Gavris (Gheboasa)    s-au prescris, având în vedere tergiversarea nejustificată a Parchetului care ancheta fapta de ultraj și vârsta inculpatului, la data săvârșirii faptei (în minoritate).

Având în vedere violența cu care a fost bătut de Gheboasa, prescrierea acelor fapte, nerespectarea de către Parchet a dispozițiilor instantțelor de judecată, putem afirma că la nivelul Parchetului de pe lângă Judecatoria Tîrgoviște, ori s-au petrecut fapte grave de corupție prin protejarea inculpatului Gavris , fie de gravă neglijență.

Astfel, după 5 ani de zile de tergiversare a dosarului penal, vom fi nevoiți să chemăm în judecată Ministerul Public și personal, procurorii de caz, pentru a răspunde în legătură cu acest dosar ” – mai scrie renumitul avocat despre autorul unor texte de cântece, pe alocuri rasiste și  extrem de vulgare, poreclit GHEBOASA, cu un comportament și un trecut extrem de agresiv,  după cum ni se dă de înțeles din relatarea cazului de mai sus.