Cu sunet de colinde, atmosferă caldă, podoabe de Crăciun și dulciuri, cu asta sunt întâmpinați, începând de luni, 21 decembrie, călătorii care urcă în autobuzul de pe linia 4 a celor de la Liber Trans Com.

Șoferul acestuia și-a propus ca, în această perioadă grea pe care o traversăm cu toții, să aducă un zâmbet pe chipul locuitorilor municipiului. Astfel că și-a împodobit microbuzul cu globuri, beteală și instalație luminoasă, iar la ușa de acces a amplasat două cutii cu dulciuri, astfel încât fiecare pasager, indiferent de vârstă (și de numărul de călătorii pe care le face) este îmbiat de „Moș Crăciun” să își ia „ceva dulce”.

Feed-back-ul a fost cel așteptat: oamenii l-au fotografiat, l-au filmat și au povestit și altora despre „Autobuzul lui Moș Crăciun”.

„Am vrut să fac ceva ca giurgiuvenii să simtă că vin, într-adevăr, sărbătorile. Sunt născut, crescut în Giurgiu, și sincer regret că numai eu am avut această idee…Nu am mai văzut la nimeni, până acum, așa ceva”, ne spunea „Moș Crăciun”.

„Autobuzul” va circula prin oraș, pe diverse linii, până pe 25 decembrie, în ziua de Crăciun.

Toate cheltuielile pentru dulciuri și împodobirea microbuzului, dar și echipamentul, au fost suportate de către șoferul microbuzului, care, în final, a vrut să transmită o urare tuturor giurgiuvenilor: 

(Jurnal)