La data de 2 iulie, Tribunalul București a emis mandatul de executare a pedepsei închisorii pe numele unui bărbat de 35 de ani, din municipiul Giurgiu, fiind condamnat la o pedeapsă de 8 luni închisoare, pentru săvârșirea infracțiunii de deținere de droguri de risc pentru consum propriu.

La data de 3 iulie, polițiștii din cadrul B.O.P.M.U. au identificat bărbatul în cauză, pe raza municipiului Giurgiu, ocazie cu care a fost condus la sediul Serviciului de Investigații Criminale pentru întocmirea documentelor necesare, ulterior fiind depus în Penitenciarul Giurgiu.   

Tot la data de 3 iulie a.c., polițiștii din cadrul Serviciului de Investigații Criminale, împreună cu polițiștii din cadrul Secției de Poliție Rurală nr.8 Roata de Jos au organizat și executat o acțiune pe linie de persoane urmărite pe raza comunei Mârșa, județul Giurgiu, ocazie cu care au identificat un bărbat de 50 de ani, din comuna Mârșa, pe numele căruia, Judecătoria Bolintin-Vale a emis mandat de executare a pedepsei închisorii, fiind condamnat la o pedeapsă de 1 an și 3 luni, pentru săvârșirea unor infracțiuni la regimul rutier.

Bărbatul a fost condus la sediul IPJ Giurgiu unde a fost întocmită documentația necesară încarcerării, ulterior fiind depus în Penitenciarul de Maximă Siguranță Giurgiu.