Au dat nas în nas cu hoțul  care le intrase în dormitor, după ce urcase pe balcon, pe o scară!

0
402

 

Un tânăr de 32 ani, din județul Călărași, a fost arestat pentru 30 de zile, fiind cercetat pentru tentativă la furt calificat, după ce a fost prins în flagrant escaladând balconul și intrând în locuința unei familii din orașul Bolintin Vale.

Se pare că Bolintinul a devenit, de ceva timp, o capitală a  hoților . Vineri, 23 noiembrie , în jurul orei 23.30, polițiștii orașului Bolintin-Vale au fost sesizați prin S.N.U.A.U. 112 de către o femeie din orașul Bolintin Vale, cu privire la faptul că o persoană necunoscută a pătruns în locuință.

În urma intervenției la fața locului, patrula de siguranță publică aflată în serviciu a identificat un bărbat de 32 ani, din orașul Budești, județul Călărași, care  mirosea a alcool,  pe care apelanta și soțul acesteia l-au surprins în locuință.

Din cercetările polițiștilor  s-a stabilit faptul că bărbatul, care locuia fără forme legale în comuna Pantelimon, județul Ilfov, cunoscut cu antecedente penale, urcase cu ajutorul unei scări din lemn, care se afla în apropierea locuinței, după care a escaladat balconul locuinței celor doi soți, intraând  în dormitorul acestora, situat la etajul 1 al imobilului.

Surprins de cei doi soți,  hoțul a ajuns pe mâna polițiștilor  care i-au întocmit un dosar penal sub aspectul săvârșirii infracțiunii de tentativa la furt calificat, față de bărbat fiind luată de către organele de cercetare ale poliției judiciare măsura reținerii pentru 24 ore, ulterior fiind prezentat procurorului de caz și judecătorului de drepturi și libertăți din cadrul Judecătoriei Bolintin Vale, cu propunere de arestare preventivă, solicitare care a fost admisă, fiind emis mandat de arestare preventivă pentru o perioadă de 30 zile.

(Jurnal)