Mega Image a luat măsura de a retrage din unitățile sale două produse care conțin substanțe periculoase pentru sănătate.

Cele două produse sunt pe bază de pește.  Decizia a fost luată   după ce s-a aflat că au în conținut săruri folosite la combaterea țânțarilor și ca plastifiant în industria maselor plastice.

„Mega Image a retras de la vânzare din toată rețeaua produsele: DLL ANSOA BORCAN 100G, nr. lot 8095, termen de valabilitate 15/07/2019 și DLL FILE ANCHOIS CU CAPERE 50G, nr lot 8059, termen de valabilitate 15/06/2019.

Informarea de retragere de la vânzare a celor două produse provine de la Delhaize Belgia. În cadrul programului de autocontrol, producătorul acestor produse, Charlier Brabo Group, a depistat prezența substanței Ftalat (esteri ai acidului ftalic) doar asupra loturilor sus menționate”, arată Mega Image într-un comunicat de presă.

Considerând că sănătatea consumatorilor este cea mai importantă, Mega Image solicită clienților să NU consume produsele cu loturile sus menționate și roagă cu amabilitate ăa le returneze la punctul de vânzăre cel mai apropiat. Nu este necesară prezentarea bonului fiscal„, precizează marele retailer Mega Image.

(Jurnal)