Atenţie şomeri! Locuri de muncă în Portugalia, la cules de zmeură

0
360

1-plecari-la-munca-in-portugalia-daca-esti-interesat-vezi-pana-cand-se-depun-dosarele

Agenţia Nationala pentru Ocuparea Forţei de Muncă anunta că prin serviciul  EURES Romania sunt puse la dispozitia persoanelor interesate 300 locuri de muncă în domeniul agricol (recoltare zmeură) în Portugalia prin intermediul Reţelei EURES – 280 culegatori zmeura  si 20 sefi de echipa.

Selectia va avea loc în perioada 25-26.01.2017, în municipiul Târgoviste, judetul Dâmbovita.

Durata contract: aprox 3 luni (pentru culegatori zmeura) si aprox 3-6 luni (pentru sefi de echipa), cu posibilitate de integrare permanenta in cadrul companiei. Timpul de lucru este de 40 de ore/saptamana, cu posibilitatea ca, in timpul campaniei, in functie de productie, sa se efectueze ore suplimentare. Data estimata de angajare: sfârsitul lunii februarie/începutul lunii martie 2017.

Cerinte: sunt solicitate persoane fara cazier, apte pentru munca la camp, avantaj pentru persoanele cu experienta în agricultura / experienta recoltarea zmeurei sau in munca în sere.

Beneficii: Angajatorul asigura cazare contra cost – 1 euro/zi. Angajatorul ofera plata în avans a drumului pana in Portugalia, iar aceasta se deduce din primele salarii. Angajatorul asigura calatoria inapoi acasa, in cazul in care angajatul ramane pana la sfarsitul campaniei.

Salariu: Salariul de baza pentru culegatori zmeura (saptamana de lucru 40 ora, 5 zile lucratoare): 618,33 euro/brut/luna; salariul pentru culegatori zmeura cu ore suplimentare (48 de ore saptamana de lucru, 6 zile lucratoare): 718,33 euro/brut/luna. Salariul pentru sefi de echipa: minim 691.71 euro/brut/luna – maxim 1227 euro/brut/luna.

Limba straina: Avantaj limba engleza/ spaniola – cunostinte de baza (dar nu este obligatoriu).

Persoanele cu domiciliul in judetul Giurgiu, care corespund cerintelor posturilor oferite, trebuie sa se adreseze consilierului EURES din cadrul Agentiei Judetene pentru Ocuparea Fortei de Munca Giurgiu – doamna Dogaru Gratziela , tel.: 0246/230613 sau direct la sediul AJOFM Giurgiu, din mun. Giurgiu, sos. Bucuresti, bl. 202/5D, mezanin, camera 11, pentru a fi inregistrate in baza de date pentru munca in strainatate.

Inscrierea in baza de date pentru munca in strainatate se realizeaza pe baza urmatoarelor documente:

– Copie CI/BI;

     – CV EUROPASS in lb romana.       

               Termenul limita pentru depunerea dosarelor este 20.01.2017.

 

 

 BIROUL DE PRESA AL AJOFM GIURGIU