Starea de urgență instituită cu aproape două luni, dar și (așa cum acuză social-democrații) „bâlbâielile” guvernamentale au determinat-o, de curând, pe Elena Cristina Dinu, deputat PSD de Giurgiu, să ia atitudine pe contul său de socializare.

Aceasta a distribuit o postare, având titlul „Pierdut conducere Guvern! Căutăm speranță”, postare pe care o puteți citi, în integralitate, mai jos:

Așa cum tot spuneam, de la începutul pandemiei observ haosul care domnește asupra autorităților române. Nu există strategie, nu există viziune, există doar degringoladă – nu știe stânga ce face dreapta, comunicarea este fracționată sau opiniile decidenților se bat cap în cap.
Populația are nevoie de consecvență și de stabilitate în aceste vremuri incerte.

Stăm cu toții în case de câteva săptămâni!

Ne-am schimbat obiceiurile peste noapte, am fost nevoiți să ne adaptăm forțat unor noi realități și asta are efecte vizibile.
Suntem din ce în ce mai agitați, nu ne găsim locul sau scopul nicăieri.

Previziunile economice adâncesc aceste stări anxioase, ne temem pentru ce va urma…iar autoritățile și jocurile lor de culise nu fac altceva decât să pună sare pe rană.

Voi, cei care guvernați țara, treceți la treaba și gândiți un set de măsuri active, sustenabile, asumate și faceți cumva sa ne scoateți din casă în condiții de siguranță!
Situația nu poate rămâne neschimbată la infinit!

Lăsați afacerile pe timp de criza și „prietenii” și luați măsuri ferme și consecvente, care să poata fi implementate pentru ca viețile noastre să revină ușor către tot ceea ce consideram acum câteva luni „normal”.

Cu toții vrem să ne bucurăm de cei dragi, de plimbări, intr-un cuvânt, de viață…într-un mediu sigur.”, a mai scris deputatul giurgiuvean pe facebook-ul personal.

(Jurnal)