Astra pierde din nou!

0
109
Echipa Astra Giurgiu a fost învinsă surprinzător pe teren propriu, cu scorul de 2-1, de formaţia Chindia Târgoviște vineri seara, în primul meci al etapei a 24-a a campionatului Ligii 1 de fotbal.
Din păcate, meciul Astrei a fost lamentabil, iar Chindia a dat lovitura pe final: 2 goluri în 3 minute, rezultatul de vineri punându-l pe Bogdan Andone în pericol.
Oaspeţii au marcat prin Cristian Neguţ (80) şi burkinabezul Blaise Yameogo (83), la primul său gol în Liga I, golul Astrei fiind reuşit de Mihai Răduţ (90+2), prea târziu pentru a mai spera la o minune.
În urma acestui eşec, Astra rămâne pe poziţia a patra în liga 1, cu 40 de puncte, iar Chindia ocupă locului 11, loc ce duce la barajul pentru a rămâne în Liga 1.
Au evoluat echipele:
Astra Giurgiu: Lazăr – Enache (Bruno ’88), Tamaş, Dandea, Trusescu – Răduţ, Simion (Fatai ’63), Crepulja, V. Gheorghe (D. Gheorghe ’63) – Alibec, Begue.
Antrenor: Bogdan Andone
Chindia Târgovişte: Moldovan – Martac, Benga, Diallo, Ioniţă (Negrea ’66) – Piftor (Neguţ ’46), Raţă, Bic, Yameogo – Ivancic (Dangubic 74), Berisha.
 Antrenor: Viorel Moldovan
Meciul a fost arbitrat de Cătălin Buşi, ajutat de Bucsi Imre-Laszlo şi Stelian Slabu.