n-a-impresionat-cu-alkmaar-dar-e-pe-lista-lui-iordanescu-budescu-in-lot-pentru-ungaria-si-grecia-poate_size6Constantin Budescu (27 de ani) a refuzat propunerea extrem de avantajoasă a Stelei și ales să semneze un contract cu Astra, valabil pentru două sezoane și jumătate.

La Astra, Budescu va avea același salariupe care l-ar fi primit la Steaua, dar prima de instalare va fi mai mică, de 150.000 de euro.

Înțelegerea dintre Budescu și oficialii Astrei are însă un punct extrem de avantajos pentru fotbalist: Budescu este liber să plece oricând și va încasa jumătate din suma de transfer în cazul în care va fi vândut în următorul an și jumătate.

Gigi Becali era dispus să-i ofere atacantului de 27 de ani un contract de 440.000 de euro în primul an, dintre care 200.000 de euro reprezentau prima de instalare.

Budescu ar fi devenit astfel cel mai bine plătit jucătorul din echipa Stelei, peste Toșca, Pintilii și Gnohere, care câștigă câte 15.000 de euro lunar.

 „Chiar sunt fericit! Îi mulţumesc lui Dani Coman şi conducerii că l-au convins pe Budescu să rămână alături de noi. I-au trimis contractul şi acum mai trebuie ca Budi să semneze”, a declarat Şumudică, pentru Digi Sport.

www.gsp.ro