Cu un singur  punct în clasament după desfașurarea a trei etape, Astra Giurgiu, va primi vineri,18 septembrie, vizita campioanei CFR Cluj, într-un meci în care fotbalistii pregătiți de Bogdan Andone vor încerca sa obțină primul rezultat pozitiv al sezonului. „Dracii negri” vor să obţină primul succes din acest sezon, chiar dacă vor juca împotriva campioanei României.  
Victoria este unicul remediu pentru sufletele înnegrite ale suporterilor Astrei. Cu toate că va fii greu, giurgiuveniii trebuie să câştige, doar cele trei puncte contează, pentru a părăsi zona minată. Pentru confruntarea de la malul Dunării, antrenorul de pe banca Clujenilor, Dan Petrescu își dorește să bată pentru a se menține în plasa liderului Universitate Craiova.
Din formaţia Astrei  vor lipsi Budescu, accidentat, dar și Vasile Gheorghe, care a văzut cartonașul roșu etapa trecută cu Sepsi OSK.
După 3 etape ale Ligii 1, Astra Giurgiu este pe locul 15 (penultimul), cu 1 punct, CFR Cluj ocupă poziţia a 4-a, cu 7 puncte.
Astra – CFR Cluj se joacă vineri, 18 septembrie, de la ora 21.00,pe stadionul Marin Anastasovici, în etapa a 3-a, din Liga 1. 
Programul etapei a 4-a din Liga 1
Vineri, 18 septembrie
Ora 18.00 Chindia Târgoviște – FC Hermannstadt
Ora 21.00 Astra Giurgiu – CFR Cluj
Sâmbătă,  19 septembrie
Ora 18.45 Sepsi OSK –  FC Viitorul
Ora 21.30 Universitatea Craiova – FC Voluntari
Duminică, 20 septembrie
Ora 16.30  FC Botoșani – Academica Clinceni
Ora 18.45 UTA – Politehnica Iași
Ora 21.30 FCSB – FC Argeș
Luni, 21 septembrie
Ora 21.00 Gaz Metan Mediaș – FC Dinamo
Partida dintre FCSB și FC Argeș, contând pentru etapa a 4-a în CASA Liga 1, se va disputa pe stadionul „Marin Anastasovici” din Giurgiu.
Această schimbare a fost impusă de lucrările de refacere a gazonului de la Arena Națională.
Meciul FCSB – FC Argeș este programat duminică, 20 septembrie, cu începere de la ora 21.30 
(C.S.)