Sâmbătă,seară stadionul  Marin Anastasovici din Giurgiu,a găzduit partida dintre formația gazdă Astra și Concordia Chiajna. Meciul a contat pentru etapa cu numărul 19 a campionatului Ligii 1,  şi a fost destul de disputat, și s-a terminat cu victoria giurgiuvenilor, cu scorul de 3-1.
În prima repriza, jocul a fost ceva mai echilibrat, oaspeții agățându-se de orice balon, astfel că la pauză a fost,0-0. După doar  4 minute de la reluare, Begue a intrat în unghi și a deschis scorul cu un șut la colțul lung.Oaspeții egalează în minutul 73 prin Leca. Trei minute mai tîrziu, Alibec a înscris dintr-un penalty obținut în urma unui henț al lui Bărboianu. Cu două minute înainte de final, Llullaku a primit o minge în fața porții și a stabilit scorul final, 3-1.
În etapa următoare astra Giurgiu va întâlni, în deplasare, formația FC Voluntari, sâmbătă, de la ora 14:00.
Astra: Lazar – Belu, Cestor, Bejan, Radunovic – Butean, Koukou (Buș 46), Biceanu ,(Roşu 62),Begue (Llullaku 80) –  Alibec – Zoua
Antrenor : Costel Enache
Chiajna: Caparco – Matei, Leca, Albu, Bărboianu Gorobsov(Cristescu81), Prepeliţă,Grădinaru(Măzărache73), Deaconu, Ivanovici – Batin(Guessan 84)
Antrenor l: Dorinel Munteanu
Arbitru: Iulian Dima (București) -Asistenți: Sebastian Gheorghe (Suceava) și Alexandru Cerei (Cluj)
(foto Costel Nicolae)