Sâmbătă, 21 august, Liga a II-a programează șase jocuri din etapa a 4-a, în cadrul căreia este programată partida Dacia Unirea Brăila – Astra Giurgiu.

La prima vedere, Astra porneşte favorită dat fiind faptul că a obţinut până acum 2 victorii din 3 partide, în timp ce echipa gazdă – Dacia Unirea  Brăila nu a simţit gustul victoriei în actuala ediţie de campionat.

Cu siguranţă însă, va fi un meci interesant aşa cum se întâmplă mereu când se întâlnesc formaţiile din Giurgiu și Brăila, spectatorilor nerămânându-le decât să spere că vor asista la un spectacol cât mai agreabil, condimentat cu goluri cât mai multe în poarta echipei pregătite de Florentin Petre.

Acum, Astra are minus două puncte în clasamentul Ligii a 2-a, după ce în primele trei etape a înregistrat o înfrângere și două victorii. Giurgiuvenii vor încerca să aducă puncte din această deplasare, iar la o eventuală victorie, Astralii vor scăpa de penalitatea de 8 puncte dată de FRF.

Pentru partida cu  Daciei Unirea Brăila, antrenorul giurgiuvean Florin Stîngă, are la dispoziție întregul lotul de jucători. Lotul Astrei va efectuat un ultim antrenament vineri dimineață, iar după masa de prânz, jucătorii și staff-ul tehnic vor pleca la Brăila.

Partida se va disputa sâmbătă, 21 august, de la ora 11.00, pe Stadionul Municipal din Brăila.

(Costel Spînu)