Astra Giurgiu a fost învinsă cu scorul de 2-3 de formaţia FC Voluntari, duminică seara, pe stadionul Marin Anastasovici în etapa a 15 a din primul eșalon al fotbalului românesc. Camerunezul Abang a deschis scorul pentru Astra în minutul 2, marcând după o centrare perfectă a lui Nyuiadzi. Egalarea a venit șase minute mai târziu, când fostul stelist Doru Popadiuc a marcat cu un șut deviat. Ilfovenii au trecut în avantaj în minutul 14, când Tudorie a înscris după un atac prelungit al echipei sale. Astra a restabilit egalitatea în minutul 37, atunci când Alex Ioniță II și-a arătat din nou clasa, marcând superb  dintr-o lovitură liberă de la 20 de metri, FC Voluntari a dat lovitura de grație în minutul 67, Lucian Marinescu transformând  fără emoții penalty-ul obținut de Ivanovici după o intrare imprundentă a lui Dandea.
În ciuda unei presiuni mari a gazdelor în ultimele minute, ilfovenii au rezistat până la final, au câştigat cu 3-2 şi au urcat pe locul opt în clasament, cu 19 puncte. De partea cealaltă, Astra, care nu a mai câştigat în Liga 1 de cinci etape. 
„Am întâlnit o echipă care în tur ne-a bătut dintr-un penalty inventat, iar acum se întâmplă la fel. FC Voluntari a ajuns de două ori la poartă și a macat trei goluri. A fost o manieră șmecherească de arbitraj. Anumite faze s-au judecat diferit”. a declarat dupî meci Edward Iordănescu, antrenorul celor de la Astra.
„Am jucat în fața unei echipe cu un parcurs extrem de constant până acum. Știam ce meci ne așteaptă. Ne-a ieșit până la urmă. A fost un meci spectaculos. Nu mi-a plăcut că am făcut multe greșeli în defensivă și am permis Astrei să ne marcheze două goluri. Totuși, am avut puterea de caracter să revenim și să câștigăm. Sunt trei puncte care contează în economia clasamentului. Dar trebuie să uităm de acest meci”a declarat Claudiu Niculescu ,antrenorul echipei din Voluntari.