Liga I Betano programează joi, 6 decembrie, la Călăraşi, de la ora 14.00, partida Dunărea – Astra Giurgiu din cadrul etapei a 18-a.
În acestă rundă, Astra Giurgiu nu are voie să facă pași greșiti pe terenul celor de  la Dunărea Călărași, pentru a mai spera la play-off. Între cele două echipe sunt patru puncte diferență, astfel că ne așteptăm să vedem un meci echilibrat. Însă rămâne de văzut dacă giurgiuvenii vor reuși să încurce gruparea din Călărași, pregătită de Dan Alexa, care se află în zona nisipurilor mișcătoare.
Costel Enache poate obţine prima victorie în calitate de antrenor al Astrei  împotriva celor de la Dunărea Călărași. Giurgiuvenii nu trec prin cea mai bună formă din acest sezon, având patru înfrângeri și un egal în ultimele cinci partide de Liga 1 Betano, dar o victorie îi poate ține pe aceştia în lupta cu Sepsi, echipa de pe locul şase, ultimul ce asigură prezenţa în play-off.
Cele două formaţii  se vor confrunta pentru a doua oară pe prima scenă. În primul meci desfășurat la 18 august 2018, la Giurgiu, în etapa a 5-a din Liga 1, scorul a fost egal, 1-1. Neluţ Roşu a marcat din penalti, în minutul 16 pentru Astra iar egalarea a venit patru minute mai tîrziu,Silviu Pană a marcat cu capul din şapte metri după o centrare a lui Gligorov. Astra a încheiat partida în 9, Denis Alibec (73) şi Dylan Bahamboula (75), fiind eliminaţi.
Locuri ocupate în clasament
7. Astra Giurgiu             17   5   6   6   18-16    21p
12. Dunărea Călăraşi     17   3   8   6   12-16   17p