Astra Giurgiu se pregătește să debuteze în noul sezonul al Ligii a I-a de fotbal. Echipa pregatită din acest sezon de Dan Alexa, va debuta sâmbătă, acasă cu FC Botoșani, echipă antrenată de giurgiuveanul Marius Croitoru, care cu această ocazie va debuta pe banca moldovenilor.

Față de echipa cu care  terminat ediția trecută, Astra Giurgiu a suferit majore schimbări și la capitolul jucători, multi dintre ei plecând: Claudiu Belu-Iordache, Florin Bejan, Erico da Silva, Mike Cestor, Neluț Roșu, Filip Mrzljak, Azdren Llullaku, Julien Bègue şi Jacques Zoua.

 Pe tabloul venirilor: Dinu Graur (Milsami), Daniel Graovaci (Vojvodina), Florentin Matei (FCSB), Goodness Ohiremen Ajayi (Zapresici), Georgi Kvitanov (ȚSKA Sofia), Radu Motreanu (ACS Poli), Gabriel Simion (Dunărea Călărași), Robert Grecu (Daco-Getica), David Tiram (Maccabi Netanya), Ljuban Crepulja (FK Sarajevo). 

Cu aceștia și cu ce a mai rămas din lot, giurgiuvenii speră să-și creeze o nouă echipa cu care să termine cu fruntea sus noul campionat .

„Ne dorim să începem cu dreptul, mai ales că jucam acasă, unde și publicul va avea un aport important în desfășurarea meciului”, a spus Dan Alexa înaintea debutului pe banca Astrei.

 Chiar dacă este la prima sa experiență ca antrenor, Marius Croitou, care în sezonul trecut a îndeplinit funcția de director sportiv al FC Botoșani, s-a arătat optimist că va reuși în această nouă provocare la debutul său ca tehnician.

Partida, Astra Giurgiu  -FC Botoșani se va juca sâmbătă,13 iulie de la ora 18:00, pe stadionul „Marin Anstasovici ”, din Giurgiu.
(Jurnal)