În cadrul unui eveniment de presă organizat la stadionul “Marin Anastasovici”, din Giurgiu, sâmbătă, 31 martie, ora 12:15, cu o zi înaintea partidei cu Viitorul Constanţa, primul joc pe teren propriu din play-off pentru echipa noastră, ASTRA GIURGIU anunţă semnarea unui nou contract cu Tinmar Energy.

Au fost de față antrenorul echipei, Edward Iordănescu, precum şi căpitanul Alexandru Stan, alături de oficiali ai clubului ASTRA şi reprezentantul companiei Tinmar Energy , Carla Parnică – CorporateCommunication Manager .

Tinmar Energy a fost fondată în anul 2001 şi este cea mai mare companie cu capital privat authton din sectorul furnizării de energie electrică, gaze naturale şi produse petroliere.

“Obiectivul nostru este să devenim cea mai bună companie de servicii moderne de utilităţi din regiune. Am lansat de mai bine de 2 ani , FundaţiaTinmar , sub sloganul “Energie pentru viitor”. Vom derula programe în trei direcţii: sporturile de masă, dezvoltarea sustenabilă şi formarea liderilor de mâine. Referitor la sport, susţinem românii să facă mai multa mişcare, promovând sportul ca activitate importantă în rândul copiilor şi tinerilor, cu focus pe sporturi de masă, fotbalul fiind unul dintre capitolele speciale, mai ales că este un sport foarte practicat în România” – declara Carla Parnică – CorporateCommunication Manager Tinmar Energy .

Din dorinţa de a accentua implicarea Tinmar Energy în sport, în fotbal, s-a decis încheierea acestui parteneriat cu clubul ASTRA Giurgiu, alături de care Tinmar Energy a fost şi la marile performanţe realizate de această echipă – titlul şi participarea în competiţiile europene”.

“TINMAR ENERGY” – furnizor oficial al performanţei !

Meciul dintre Astra Giurgiu și Viitorul Constanța este anunțat să înceapă la ora 18.00.

( Costel Nicolae)