Deși fără Iordănescu pe banca antrenorilor, Astra a reușit, vineri seară, să țină piept iureșului oltenilor declanșat încă din debutul partidei.  

Astfel Astra Giurgiu si CS „U” Craiova au terminat la egalitate, scor 2-2, într-o partida jucata în cadrul etapei a 17-a a Ligii 1.

Întâlnirea de la Giurgiu a  fost un spectacol plin de goluri. Nu au lipsit un fazele spectaculoase, un penalty și chiar și un cartonaș roșu.
Brazilianul Gustavo a deschis scorul pentru olteni în minutul 5, dintr-un penalty dictat ca urmare a  unui fault a lui Polczak.
Egalarea gazdelor a venit după numai 3 minute.  Alexandru Ioniță a înscris cu un șut splendid, de dincolo de marginea careului.

În repriza a doua, brazilianul Gustavo a punctat  repede cu un șut din apropierea porții, după o centrare a lui Mitriță.

În minutul 73, portarul Astrei, Plamen Iliev, a fost eliminat după ce l-a lovit cu piciorul pe Spajija,  făcându-i pe toți cei prezenți să creadă că deznodământul meciului fusese déjà scris.

Deși se aflau în inferioritate numerică, giurgiuvenii au reușit egalarea în minutul 79, cu o lovitură de cap a lui Dandea, în urma unui corner.

În urma acestui rezultat, Craiova rămâne pe locul 3 în clasamentul Ligii 1, cu 33 de puncte, în timp ce Astra se află pe poziția a 6-a, cu 25 de puncte.

Echipele aliniate la startul meciului:

Astra Giurgiu: Iliev – Belu, Polczak, Erico, Radunovici – Mrzljak, Dandea – Vinicius, Ioniță, Balaure – Le Tallec.
Antrenor: Edi Iordanescu.

CSU Craiova: Calancea – Spahija, Popov, Ferreira – Martic, Mateiu, Screciu, Bancu – Gustavo, Băluță, Mitriță.
Antrenor: Devis Mangia.

Arbitru: Marcel Bîrsan.

(Jurnal)