Astra Giurgiu, a primit pe teren propriu duminică, seară vizita echipei FC Hermannstadt în etapa a 26-a din liga 1. Partida de pe Stadionul „Marin Anastasovici”, a fost câștigată de echipa gazdă Astra Giurgiu,cu scorul de  2-1, după ce la pauză oaspeții au condus cu 1-0.
Hermannstadt a deschis scorul în minutul 11, prin Bagaric, cu un șut la colțul lung, de la 10 metri, după o acțiune personală. Patru minute mai târziu gazdele egalează prin Mihai Răduț, care a marcat cu capul, din 6 metri, după un corner.
În minutul 57, Răduț a pasat în fața porții, iar Krpic a trimis în poarta goală, din 3 metri, aducînd victoria giurgiuvenilor, cu 2-1. Formația antrenată de Eugen Neagoe reușește un nou rezultat pozitiv și se apropie la cinci puncte de play-off și pot spera la o clasare în-extremis în „top 6”.
Grație acestei victorii, Astra urcă pe 9, cu 32 de puncte, la 5 de Academica Clinceni, locul 6. Hermmanstadt rămâne pe 15, cu 22 de puncte.
Au evoluat echipele:
Astra Giurgiu: Lazar – Sousa, Găman (Jovanovic ’42), Graovac, Lamanje – Răduţ (Crepulja ’69), Candija, Pahonţu (Wuethrich ‘9) – V. Gheorghe, Krpic (Montini ’70), Stahl (Merloi ’46).
Antrenor: Eugen Neagoe
Hermannstadt: Figueiredo – Măţel (Addae ’75), Matricardi (Stoica ’46), Viera, Opruţ – Sîntean (Belu ’69), Pires, Aosman (Petrescu ’46), Mayoral – Sebaihi, Bagaric (Aralica ’75).
 Antrenor: Liviu Ciobotariu
Arbitri: Dima Iulian (Bucureşti –  Asistenți:: Gheorghe Bogdan (Bucureşti ) –  Badea Marius (Râmnicu Vâlcea)
Obs: Dumitrescu Eduard (Piteşti)
Costel Spînu
Foto Costel Nicolae