Astra Giurgiu, a fost depășită fără drept de apel de CSA Steaua București, scor :1-7, (0-5), într-un meci amical disputat sâmbătă, 12 februarie, pe stadionul ”Marin Anastasovici„ din Giurgiu.

La meci au asistat circa 80 de spectatori din care mai mult de jumătate au fost  copii.Golurile au fost înscrise  de către  Dragu, în min. 86 din penalty ,  respectiv Enceanu min. 16, Chipirliu minutele 36, 43, 60, Buhăescu, minutele 39, 45 și  Huiban min. 90 din penalty.

Lovitură de grație din partea FRF pentru Astra, care revine din nou pe minus în clasament și este ca și retrogradată din Liga a II-a! Clubul a fost sancționat pentru scandalul de dopaj în care au fost implicați Fatai, Seto și Ioniță.

Meciul a fost condus la centru de Ionuț Ciurilă, iar asistenți au fost  Dan Rotaru și Liviu Buzică, toți trei din Municipiul Giurgiu.
Echipele aliniate la startul partidei:
ASTRA: M. Cotolan – G. Matei, Paliu, Giuroiu, Grigore – Buliga, Banu – Zaharia, Firtulescu, Cocirla – Dragu. Antrenor: Daniel MOVILA
Au mai evoluat: Toma – Braila, Ilie, Dumitrascu, Negrut, N. Cotolan, Telcean, Pahontu, Tătaru.
STEAUA: Balbarau – Oroian, Beta, Bactar, Neacsu – Barbulescu, Enceanu – Draghici, Chipirliu, Bustea – Buhaescu. Antrenor: Daniel OPRITA.
Au mai evoluat: Iancu – Zaharia, Pacionel, Donose, Rasdan, Huiban, A. Popa, Ilie.

(Costel Spînu – Foto: Costel Nicolae)