Așa cum anunțăm în ediția de vineri a cotidianului nostru, sâmbătă, 22 mai, a avut loc în comuna Vedea, desfășurarea unei noi etape a Maratonului vaccinării.

Acțiunea s-a bucurat de prezența ministrului Sănătății, Ioana Mihăilă. Din partea oficialităților giurgiuvene au fost prezenti cei doi subprefecti, Mirel Brăgaru si Ciprian Alexandru, alături, evident de gazda acestei actiuni, Marian Țaga, primarul comunei Vedea ce trebuie lăudat pentru eforturile făcute pentru a putea organiza, atât de repede, această acțiune.

Cetățenii s-au aratat receptivi față de o astfel de inițiativă, prezentandu-se pentru vaccinare, la scoala gimnazială din comună încă de la ora deschiderii centrului, ora 8:00.

De precizat că Maratonul vaccinării din comuna Vedea se va încheia duminică, 23 mai. Intervalul în care cetățenii se pot vaccina este 8:00 -18:00.

Amintim totodată că Giurgiu se afla printre județele codașe ale României în ceea ce privește numărul cetățenilor vaccinați. Încă o dovadă a faptului că persoana aleasă să conducă Direcția de Sănătate Publică Giurgiu, nu este tocmai cea mai indicată pentru acest lucru așa cum cotidianul nostru preciza încă din prima zi a numirii acestuia pe postul de director al DSP.

(Jurnal)