Astăzi, Consiliul Județean Giurgiu a câștigat în instanță, prima rundă în procesul cu Instituția Prefectului Județului Giurgiu!

0
2708

Consiliul Județean Giurgiu a câștigat în prima instanță  procesul pe care i l-a intentat Prefectura Giurgiu, privind repartizarea primăriilor, a cotei de 6% din impozitul pe venit.

Decizia instanței, care poate fi atacată prin recurs, în termen de 15 zile, a fost publicată joi, 13 aprilie, pe site-ul Tribunalului Giurgiu, în care se precizează:

Soluția pe scurt: Respinge acțiunea formulată de reclamanta Instituția Prefectului Județului Giurgiu împotriva pârâtului Consiliul Județean Giurgiu, ca neîntemeiată. Admite cererile de intervenție accesorie în sprijinul apărării pârâtului, formulate de UAT Municipiul Giurgiu prin primar și celelalte, Respinge cererile de intervenție accesorie în prijinul apărării reclamantei formulate de UAT Comuna Izvoarele prin Primar și celelalte. Cu drept de recurs în 15 zile  de la comunicare, care se comunică la Tribunal.”

De precizat că la termenul anterior, după cum declarau surse oficiale din  CJ Giurgiu, un număr important de primari au fost prezenți în sala de judecată a Tribunalului Giurgiu, unde au solicitat instanței, prin intermediul apărătorului, să grăbească termenele de judecată, pentru a putea primi banii necesari începerii sau finalizării lucrărilor,  (de la caz la caz), conform  proiectelor pe care le-au demarat în localitățile ce  le administrează.

O solicitare pe care se pare magistrații giurgiuveni au înțeles-o și iată că joi, 13 aprilie, Consiliul Județean a câștigat  prima rundă din procesul intentat de către Instituția Prefectului Județului Giurgiu.

(Jurnal)